[cmsmasters_row data_width=”boxed” data_padding_left=”3″ data_padding_right=”3″ data_top_style=”default” data_bot_style=”default” data_color=”default” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_padding_top=”0″ data_padding_bottom=”50″][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text animation_delay=”0″]

13 września br. klasa 3FP oraz 3HP wzięły udział w warsztatach „Food for Thought”, zorganizowanych przez AFS Polska- Programy Międzykulturowe. Była to  kulinarno-kulturowa podróż, na której uczniowie dowiedzieli  się m.in. jakie jedzenie króluje w danych krajach oraz które stereotypy związane z jedzeniem są już nieaktualne. Opiekę nad warsztatami w szkole sprawowały Panie Edyta Łyko oraz Aleksandra Kurowska.

Edyta Łyko

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row data_width=”boxed” data_padding_left=”3″ data_padding_right=”3″ data_top_style=”default” data_bot_style=”default” data_color=”default” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_padding_top=”0″ data_padding_bottom=”50″][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_gallery layout=”gallery” gallery_type=”grid” gallery_padding=”10″ image_size_gallery=”full” gallery_columns=”4″ gallery_links=”lightbox” animation_delay=”0″]40145|https://zslchrobry.lezajsk.pl/wp-content/uploads/2021/10/zdj1-150×150.png,40146|https://zslchrobry.lezajsk.pl/wp-content/uploads/2021/10/zdj2-150×150.jpg,40147|https://zslchrobry.lezajsk.pl/wp-content/uploads/2021/10/zdj3-150×150.jpg,40148|https://zslchrobry.lezajsk.pl/wp-content/uploads/2021/10/zdj4-150×150.jpg,40150|https://zslchrobry.lezajsk.pl/wp-content/uploads/2021/10/zdj6-150×150.jpg[/cmsmasters_gallery][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]